دور رفت مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ اروپا با ثبت یک نتیجه عجیب در خانه لیورپول و شکست خانگی میلان برابر رم همراه بود.
به گزارش انصار، دیدارهای دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا، شب گذشته (پنجشنبه) به صورت همزمان از ساعت 23:30 به وقت کابل برگزار شد که در مهمترین آنها تیم فوتبال لیورپول در ورزشگاه خانگی اش آنفیلد با نتیجه غیرمنتظره 3 بر صفر مغلوب آتالانتا شد.
نماینده ایتالیا که خیلی ها آن را از پیش حذف شده فرض می کردند، در شب فاجعه آمیز دروازه بان لیورپول، با گولزنی جانلوکا اسکاما در دقیقه 38 اولین شوک را به میزبان نامدار خود وارد کرد. آتالانتا با زدن گول دوم در دقیقه 60 که آن را هم اسکاما به ثمر رساند، برتری اش را به حریف تحمیل کرد. تیر خلاص مهمان به قلب میزبان انگلیسی را هم ماریو پاشالیچ در دقیقه 83 به ثمر رساند تا آنفیلد را بیش از پیش در بهت و سکوت فرو ببرد. با این نتیجه آتالانتا گام بلندی برای صعود به مرحله بعدی برداشت و پنجشنبه هفته آینده که میزبان لیورپول خواهد بود، حتی با دو گول اختلاف هم ببازد صعود خواهد کرد.
همزمان با این بازی در ورزشگاه سن سیرو دوئل تمام ایتالیایی میلان و روم با نتیجه یک بر صفر به سود مهمان پایتخت نشین خاتمه یافت. تک گول این بازی را جانلوکا مانچینی در دقیقه 17 بازی برای روم به ثمر رساند.
در همین حال بایرلورکوزن، قهرمان بالقوه فصل جاری بوندس لیگا رؤیای کسب سه گانه را با پیروزی خانگی 2 بر صفر مقابل وستهام انگلیس زنده نگه داشت. یوناس هافمن در دقیقه 83 و ویکتور بونیفیس در دقیقه 1+90 گول های این نبرد سخت را برای تیم تحت هدایت ژابی آلونسو به ثمر رساند.
در آخرین بازی هم که بنفیکا پذیرای مارسی فرانسه بود، نماینده پرتگال با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید. رافا سیلوا در دقیقه 16 و آنخل دی ماریا در دقیقه 52 برای بنفیکا گولزنی کردند و پیر امریک اوبامیانگ هم در دقیقه 67 تنها گول مارسی را زد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/31051